• Mediator

  Zowel binnen als buiten mijn werk kreeg ik bijna dagelijks met conflicten te maken. Ik zag en hoorde hoezeer mensen kunnen lijden onder een langdurige conflictsituatie en hoeveel energie het hen kost om te proberen 'normaal' te kunnen blijven functioneren. Om mensen effectief bij te kunnen staan in het zelf oplossen van hun conflicten ben ik een mediationopleiding gaan volgen tot gecertificeerd mediator. Daarna ben ik me meer gaan specialiseren in o.a. buurtbemiddeling, groepsbemiddeling, arbeidsrecht, mediation bij de overheid, mediation in strafzaken, non-verbale communicatie en systemisch werken

  Als mediatior ben ik doelgericht, energiek en integer.Directief in het proces zelf, maar niet als het gaat om de beslissingen die mensen nemen.Mijn streven is niet om conflicten op te lossen, maar om ervoor te zorgen dat mensen elkaar weer echt kunnen zien. Zij zijn dan zelf in staat om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en zelf de goede keuzes te maken.Als bevoegd mediator bemiddel ik momenteel bij diverse gemeentes in Noord-Holland Noord (tussen overheid en burger) en in diverse individuele gevallen. 

 • Coach

  Mijn naam is Hans Falke, ik ben mediator & coach voornamelijk voor overheid, non-profitorganisaties en het bedrijfsleven. Ik werk al ruim 15 jaar bij de overheid. Als leidinggevende kwam ik in aanraking met mensen die onder hun niveau werkten of problemen hadden die hen belemmerden. Om deze mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen en om hen hierin op een goede manier te kunnen steunen, ben ik een coachingsopleiding gaan volgen. Met de kennis en de vaardigheden die ik daar heb geleerd, met de verdiepingscursussen die ik daarna heb gevolgd én de nodige werk- en levenservaring ben ik zowel binnen als buiten mijn werk bezig mensen te begeleiden. Mijn doel? Zorgen dat zij hun doelstellingen en gewenste veranderingen kunnen verwezenlijken. 

 • Hans Falke Mediation en Coaching
 • Meer weten?

  Bel naar 06 51 27 23 96.
  Of stuur geheel vrijblijvend een mail via de contactpagina.

 • mediation-keurmerk-Falke Mediation & Coaching
 • Beroepsvereniging voor professionals in mediation Falke Mediation-& Coaching
 • Nederlands-mediation-instituut-Falke Mediation &Coaching
 • Nederlands Mediation Instituut